LinkedIn Marketing

LinkedIn: het grootste B2B social platform ter wereld. Uitermate geschikt om professionele relaties op te bouwen, kwalitatieve leads te genereren en personeel te vinden. 

Is uw product of dienst geschikt?

Het is fantastisch dat er op 1 platform zoveel zakelijk profielen bij elkaar zijn (meer dan 433 miljoen wereldwijd), maar dit heeft ook een kanttekening. Het platform is alleen B2B gericht. Daarom dient uw product of dienst wel aan enkele voorwaarden te voldoen:

  • Heeft u voldoende marge?
  • Is uw product of dienst B2B? (Business to Business)
  • Is dit product of deze dienst een aanbod in het medium of hoge segment?

Wanneer u een B2C product verkoopt zoals een woondecoratie artikel met een marge van € 3 dan is het platform niet geschikt. Dan zijn platformen als Facebook en Instagram beter van toepassing voor u.

Heeft u wel het geschikte product of de geschikte dienst? Dan biedt LinkedIn zeker uitkomst. Nu zeker omdat het platform nog onderschat word en daardoor de kosten laag zijn zoals Google AdWords en Facebook jaren geleden.

Adverteren op LinkedIn

Omdat het een B2B platform betreft heeft u heel specifieke bedrijfs targeting opties om de juiste doelgroep te bereiken. Opties zoals:

  • sectoren
  • bedrijfsgroottes
  • functietitels
  • bedrijfsnamen
  • vaardigheden

Is uw product of dienst alleen van toepassing op de schoonmaak sector? Verspil geen marketing budget en richt uw advertenties alleen op deze sector. Levert u alleen aan kleine bedrijven? Geen probleem we richten ons dan op de juiste bedrijfsgrootte. 

LinkedIn netwerk cursus

Omdat het organische bereik van uw content nog hoog is op LinkedIn biedt dit zeer grote kansen. Naast dat u zichzelf dus zonder te adverteren goed kan laten zien is het ook eenvoudig om digitaal te netwerken zonder dat u afhankelijk bent van de telefoon en cold calling. Apollo Design heeft een LinkedIn netwerk cursus ontwikkeld die u leert hoe u als een expert kan netwerken op LinkedIn.

Cursus onderdelen:

Definieer uw ideale klantprofiel

Optimaliseer uw LinkedIn profiel

Wordt een autoriteit op het platform

Organiseer uw verkooptrechter met CRM systemen

Bouw een database op met zeer kwalitatieve leads

Bouw relaties op met potentiële klanten

Genereer verkopen via het platform

Leer effectieve LinkedIn content strategieën

Herhaal het proces efficiënt met de juiste tools

Interesse in LinkedIn marketing? Neem contact op

Naam*

E-mail*

Telefoon*

Eventuele vragen en/of opmerkingen