Internet Marketing

Internet Marketing zorgt voor nieuwe klanten en laat uw bedrijf groeien. Marketing is een essentieel onderdeel van uw bedrijf, stilstand betekent achteruitgang.

Het internet biedt vele mogelijkheden in de wereld van marketing. U kunt nu eenvoudig de hele wereld bereiken en er is minder budget nodig dan bij traditionele marketing instrumenten als TV reclame, radio en magazines.

Internet marketing in anderhalve minuut uitgelegd:

Door de schatkist aan informatie is uw internet marketing strategie ook veel effectiever in te richten. Denk hierbij aan: geslacht, leeftijd, geografie, specifieke zoekwoorden en meer. Met bijvoorbeeld offline adverteren bereikt u wel een gewenst geografisch gebied maar het kan best zijn dat uw advertentie voor 80% van de lezers niet interessant is. Uw budget verdwijnt dan onnodig in het oud papier.

internet marketing trechter

Net als bij traditionele marketing werkt internet marketing volgens een proces, de zogenaamde marketing trechter. U wilt nieuwe bezoekers naar uw website/webshop/winkel en deze converteren naar klanten.

Om deze nieuwe bezoekers te vinden, te overtuigen naar een bezoek, uiteindelijk te converteren naar een klant en deze klant te behouden biedt Apollo Design de volgende internet marketing diensten aan:

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat u te vinden bent in de gratis resultaten van de zoekmachine. Uit analyses van statistieken van onze klanten zien wij dat deze methode nog altijd het beste rendement op uw investering heeft. Zoekmachine optimalisatie is lange termijn werk.

Lees meer

Adverteren met Google AdWords campagnes

Wilt u meteen resultaat in de zoekmachine zoals Google? Begin dan met adverteren. Uw advertentie wordt meteen getoond aan de zoeker zodat uw website of webshop onder de aandacht komt en u meteen kunt beginnen met het genereren van nieuwe klanten.

Lees meer

Adverteren met Facebook & Instagram campagnes

Facebook heeft meer dan 10,4 miljoen maandelijkse actieve Nederlandse gebruikers (cijfers 2017, zie statistieken). Nummer #1 social media met een enorm publiek waar u uw bedrijf onder de aandacht kunt brengen d.m.v. advertenties.

Lees meer

Linkbuilding & Website promotie

Uw website promoten op het internet zoals forums, social media, persberichten, artikelen op andere websites en meer. Deze links worden door de zoekmachines gezien als aanbevelingen en dragen dus bij aan de vindbaarheid van uw bedrijf.

Lees meer

LinkedIn Marketing

Het grootste B2B social netwerk ter wereld. Wanneer uw product en/of dienst geschikt is voor dit netwerk kunt u kwalitatieve nieuwe leads genereren via dit platform. Naast adverteren is het organische bereik nog zeer hoog zoals bij Facebook jaren geleden. Het loont dus zeker de moeite om in LinkedIn te investeren mits uw product en/of dienst voldoet aan enkele voorwaarden.

Lees meer

YouTube campagnes

Een zeer onderschat platform! En dat biedt op dit moment unieke kansen. U denkt wellicht dat adverteren op YouTube duur is net als op TV maar u betaald alleen wanneer de kijker een specifieke actie uitvoert! De kosten zijn nu nog laag doordat uw concurrentie wellicht nog niet aanwezig. Ook bereikt u heel gericht uw doelgroep.

Lees meer

 

Vragen over of interesse in de internet marketing diensten? Vul het formulier in en wij nemen contact op

Naam*

E-mail*

Telefoon*

Eventuele vragen en/of opmerkingen

Internet Marketing blog

In ons marketing blog kunt u nog meer lezen en vind u interessante informatie en tips. Klik hier om deze te bezoeken.