Internet Marketing Diensten

Apollo Design biedt verschillende internet marketing diensten zodat u gevonden word door potentiële klanten.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Optimalisatie van de website t.b.v. de organische (gratis) zoekresultaten. Wanneer bezoekers op de uw website klikken heeft u geen kosten. Zoekmachines indexeren websites aan de hand van website inhoud en bepalen zo de positie. Voorbeeld:

apollo-zoekresultaten-marketing

De klanten van de zoekmachines zijn mensen die zoeken. Zoekmachines tonen daarom de meest interessante websites bovenaan.

Apollo Design kan met u een zoekwoorden onderzoek verrichten en d.m.v. het schrijven van technisch geoptimaliseerde website pagina’s zorgen dat u in de top zoekresultaten terecht komt. In het onderzoek kijken wij naar de haalbaarheid van de gewenste zoektermen en zorgen ervoor dat u in resultaat investeert.

Daarnaast volgt Apollo Design de voortgang maandelijks op en past uw website inhoud aan om deze resultaten te behalen.

GOOGLE ADWORDS CAMPAGNES

In Google is het mogelijk om te adverteren en zo bovenaan in de zoekresultaten te verschijnen. Het voordeel is dat u betaalt per bezoeker die daadwerkelijk op uw advertentie klikt. U bepaald zelf het budget wat u wilt besteden per dag en ook de kosten per klik. Deze kosten per klik bepalen wel de positie van uw advertentie. Het goed opzetten van een AdWords campagne zorgt voor lagere kosten per klik omdat Google ook waarde hecht aan kwaliteit. Zo heeft u een concurrentie voordeel.

Apollo Design kan uw campagnes per maand of per kwartaal beheren. Per maand of kwartaal ontvangt u een uitgebreid rapport en Apollo Design stuurt uw campagnes bij. Meten is weten.

FACEBOOK ADVERTENTIES

Mensen spenderen heel veel tijd aan social media zoals Facebook. Business to consumer (verkoop aan particulieren) is social media een interessant verkoop medium. Doordat Facebook uitgebreide informatie over hun gebruikers heeft kunt u heel gericht adverteren. U kunt bijvoorbeeld advertenties tonen aan mensen van een bepaalde leeftijd, geslacht, woonplaats, interesse etc. U betaalt wederom alleen per klik.  Dit zorgt ervoor dat u alleen investeert in bezoekers die er echt toe doen.

Apollo Design verzorgd uw Facebook campagne elke maand en stuurt deze aan. U ontvangt maandelijks uitgebreide rapportage over de prestaties van uw campagne. De aansturing zorgt ervoor dat u optimaal resultaat behaald.

LINKBUILDING / WEBSITE PROMOTIE

Zoekmachines analyseren welke websites er verwijzen naar uw website. Des te meer websites verwijzen naar de uwe hoe interessanter de inhoud moet zijn volgens het algoritme van de zoekmachines. Zo speelt ook de populariteit van de website met de verwijzing een belangrijke rol. Apollo Design maakt gebruik van zo populair mogelijke verwijzende website in uw branche.

Het plaatsen van de verschillende links gebeurt gefaseerd en handmatig. Wanneer er teveel links tegelijk geplaatst worden, bijvoorbeeld door geautomatiseerde software, zien de zoekmachines dit en zal de website bestraft worden door lagere plaatsing in de resultaten.

Linkbuilding is een belangrijke dienst voor de internet marketing van uw website.